Aflevering vier van de podcast ‘Kind van de jaren ‘90’ met Erik van Muiswinkel online

Publicatiedatum 31-12-2023 Laatst gewijzigd 05-01-2024

Korneel Evers (acteur en bekend van o.a. de Heineken ontvoering, Feuten, Rabarber en de Luizenmoeder) en Remco Kraak (schrijver en podcastmaker) nemen je mee terug naar hun favoriete decennium. Elke aflevering met een gast die voor hen een icoon is uit de jaren ’90. In de nieuwe episode staat Erik van Muiswinkel, cabaretier, acteur en schrijver, centraal.

 

Na elk interview volgt een kort item “Legacy of Music” waarin Korneel en Remco een door Legacy Of Music aangedragen liedje uit de jaren ’90 bespreken. Denk bijvoorbeeld aan liedjes als ‘Everybody’ van de Backstreet Boys en ‘Killing Me Softly’ van The Fugees. Maar ook liedjes als ‘Het Regent Zonnestralen’ van Acda en de Munnik en ‘Black’ van Pearl Jam.

In elke aflevering nemen ze je mee terug naar de mooie en vrije jaren 90. In aflevering vier: Erik van Muiswinkel blikt terug op zijn tijd bij Ook dat nog!, Studio Spaan, Kopspijkers, het Sinterklaasjournaal en vertelt over zijn ervaringen met Sylvia Millecam, Bram van der Vlugt, Diederik van Vleuten. Een geweldig humoristische aflevering waarbij Korneel en Remco de hele jaren ’90 behandelen..

 

 

 

Reacties

Deze artikelen vind je misschien ook leuk...