Aflevering vijf van de podcast ‘Kind van de jaren ‘90’ met Peter Lusse online

Publicatiedatum 11-01-2024 Laatst gewijzigd 26-01-2024

Korneel Evers (acteur en bekend van o.a. de Heineken ontvoering, Feuten, Rabarber en de Luizenmoeder) en Remco Kraak (schrijver en podcastmaker) nemen je mee terug naar hun favoriete decennium. Elke aflevering met een gast die voor hen een icoon is uit de jaren ’90.

Na elk interview volgt een kort item “Legacy of Music” waarin Korneel en Remco een door Legacy Of Music aangedragen liedje uit de jaren ’90 bespreken. Denk bijvoorbeeld aan liedjes als ‘Everybody’ van de Backstreet Boys en ‘Killing Me Softly’ van The Fugees. Maar ook liedjes als ‘Het Regent Zonnestralen’ van Acda en de Munnik en ‘Black’ van Pearl Jam.

Peter Lusse is te gast bij Remco en Korneel. Samen gaan zij terug naar die fijne jaren ’90. Uiteraard bespreken ze Vrienden voor het leven, de tv-serie waar Peter in schitterde als Eddie Veenstra. Maar we bespreken natuurlijk ook de rest van het decennium en hoe het nu met Peter gaat. We hebben het over hoogtepunten als het vinden van zijn ware liefde, maar ook over zijn dakloosheidsprobleem waar hij nu mee kampt. We gaan alle kanten op. Een verhaal met een traan en een lach! Fan van Peter Lusse? Check dan de voorstelling “Eddie voor het leven”

 

 

 

In aflevering vier: Erik van Muiswinkel blikt terug op zijn tijd bij Ook dat nog!, Studio Spaan, Kopspijkers, het Sinterklaasjournaal en vertelt over zijn ervaringen met Sylvia Millecam, Bram van der Vlugt, Diederik van Vleuten. Een geweldig humoristische aflevering waarbij Korneel en Remco de hele jaren ’90 behandelen..

 

In aflevering drie is Sander Scheurwater, beter bekend als de Mosselman, te gast bij Korneel en Remco. Samen blikken zij terug op de prachtige jaren ’90. Terug naar de tijd waarin Sander een hit scoorde met Mossels. De tijd waarin Sander verknocht raakte aan gabberhouse. Eindelijk hoor je hier alles wat je altijd al wilde weten over de Mosselman.

 

 

In aflevering twee is DJ Jean te gast bij Korneel en Remco. Samen blikken zij terug op de mooie jaren ’90. Terug naar de tijd waarin Jean huis-DJ was in de IT en waarin hij een wereldhit met “the Launch” scoorde.

 

 

In de eerste aflevering is Irene Moors te gast bij Korneel en Remco. Samen gaan zij terug naar de mooie jaren ’90. Terug naar de tijd waarin we allemaal keken naar Telekids en waarin Irene Moors, samen met de Smurfen, hit na hit scoorde.

 

 

Het zijn prachtige gesprekken die je mee terugnemen naar de jaren 90 en die je tegelijkertijd een bijzonder kijkje in het leven van de gast geven. De jaren 90 zijn hot op het moment.

Reacties

Deze artikelen vind je misschien ook leuk...

Alles over Pearl Jam

Samen met Nirvana, Alice In Chains en Soundarden hoort Pearl Jam bij de grote vier van de grunge. Begin jaren 90 wordt vanuit Seattle de popmuziek door elkaar geschud door deze...

Classic Album: Dolly Parton’s Jolene

Vijftig jaar geleden verscheen het album Jolene van Dolly Parton. Het is een belangrijke fase in haar loopbaan. De Amerikaanse countryzangeres wil op eigen kracht verder, maar...

Aflevering acht van de podcast ‘Kind van de jaren ‘90’ met Peter Jan Rens online

Korneel Evers (acteur en bekend van o.a. de Heineken ontvoering, Feuten, Rabarber en de Luizenmoeder) en Remco Kraak (schrijver en podcastmaker) nemen je mee terug naar hun...