Spotlight
Foo Fighters releasen trailer voor hun nieuwe horror comedy film: Studio 666

Open Road Films en Foo Fighters hebben vandaag de eerste  trailer vrijgegeven van hun nieuwe horror comedy film: STUDIO 666. De film, met in de hoofdrollen bandleden Dave Grohl, Taylor Hawkins, Nate Mendel, Pat Smear, Chris Shiflett en Rami Jaffee, zal op 25 februari 2022 in theaters in het hele land te zien zijn.

In STUDIO 666 verhuist de legendarische rockband Foo Fighters naar een herenhuis in het Amerikaanse plaatsje Encino dat doordrenkt is van griezelige rock-'n-rollgeschiedenis. Hier zullen ze hun langverwachte tiende studio-album opnemen. Eenmaal in het huis merkt Dave Grohl dat hij worstelt met bovennatuurlijke krachten die zowel de voltooiing van het album, als het leven van de band, bedreigen.

Deel deze pagina:
Opmerkingen
Meeste likes Nieuwste Oudste
Je hebt een woord gebruikt dat je niet mag gebruiken
Opmerking plaatsen
Er zijn momenteel nog geen comments geplaatst.
Meer opmerkingen tonen
Bekijk ook
Spotlight
The Silverchair Collection

PRE-ORDER NOW: https://sound-factory.nl/collections/silverchair?

Australisch rocktrio terug op vinyl  

Silverchair geldt nog altijd als een van de grootste succesverhalen die de Australische rockwereld ooit voortbracht. In de periode dat het trio actief is, verkoopt het ruim 10 miljoen albums. Het hele oeuvre van de band, zowel de albums als de EP’s, wordt als The Silverchair Collection in delen (opnieuw) op vinyl uitgebracht. Het debuut Frogstomp uit 1995 komt op 17 juni uit. Op 12 augustus volgen de vier gerelateerde EP’s Tomorrow, Pure Massacre, Israel’s Son en Shade.

Spotlight
De Ennio Morricone Themes collection

Shop now: http://www.musiconvinyl.com/shop?legacyofmorricone

For over 70 years, the Italian composer Ennio Morricone has shaped the movie industry with his defining soundtracks. With more than 400 scores for cinema and television, he is widely considered one of the most prolific and greatest film composers of all time. In honor of this music icon and father of melodies, Music On Vinyl presents The Ennio Morricone Themes collection, a unique collection of the greatest music ´The Maestro´ has composed for movies, divided into 5 central themes; Giallo, Lounge, Passion, Psycho and Western.