Spotlight
Foo Fighters releasen trailer voor hun nieuwe horror comedy film: Studio 666

Open Road Films en Foo Fighters hebben vandaag de eerste  trailer vrijgegeven van hun nieuwe horror comedy film: STUDIO 666. De film, met in de hoofdrollen bandleden Dave Grohl, Taylor Hawkins, Nate Mendel, Pat Smear, Chris Shiflett en Rami Jaffee, zal op 25 februari 2022 in theaters in het hele land te zien zijn.

In STUDIO 666 verhuist de legendarische rockband Foo Fighters naar een herenhuis in het Amerikaanse plaatsje Encino dat doordrenkt is van griezelige rock-'n-rollgeschiedenis. Hier zullen ze hun langverwachte tiende studio-album opnemen. Eenmaal in het huis merkt Dave Grohl dat hij worstelt met bovennatuurlijke krachten die zowel de voltooiing van het album, als het leven van de band, bedreigen.

Deel deze pagina:
Opmerkingen
Meeste likes Nieuwste Oudste
Je hebt een woord gebruikt dat je niet mag gebruiken
Opmerking plaatsen
Er zijn momenteel nog geen comments geplaatst.
Meer opmerkingen tonen
Bekijk ook