Spotlight
Ronnie Spector overleden

Zangeres Ronnie Spector van de sixtiesmeidengroep The Ronettes is op 78-jarige leeftijd overleden. Haar familie maakte dit gisteravond bekend. 

Samen met haar zus Estelle en haar nicht Nedra vormde Veronica Bennett (haar echte naam) begin jaren zestig The Ronettes. De groep werd opgepikt door producer Phil Spector en scoorde in 1963 de wereldhit Be My Baby, een liedje dat doordat het te horen was in een paar grote films, door meerdere generaties zou worden omarmd. In 1968 trouwde Phil Spector met Bennett die haar naam veranderde in Ronnie Spector. Ze was een sixties stijlicoon. Haar opgestoken haar, hogen hakken en de dikke eyeliner onder haar ogen werden onder andere gekopieerd door Amy Winehouse. Spector overleed na een korte strijd tegen kanker.

Deel deze pagina:
Opmerkingen
Meeste likes Nieuwste Oudste
Je hebt een woord gebruikt dat je niet mag gebruiken
Opmerking plaatsen
Er zijn momenteel nog geen comments geplaatst.
Meer opmerkingen tonen
Bekijk ook