Spotlight
Trailer van documentaire Led Zeppelin

De eerste trailer voor de aankomende documentaire ‘Becoming Led Zeppelin’ is online te zien. Becoming Led Zeppelin is de allereerste documentaire die door de band is geautoriseerd en afgelopen zaterdag (4 september) op het filmfestival van Venetië in première ging.

Jimmy Page woonde een persconferentie bij op het Filmfestival van Venetië samen met regisseur Bernard MacMahon en producer en scenarioschrijver Allison McGourty. 

Daar bekende gitarist Jimmy Page dat de band meerdere malen geweigerd heeft een documentaire te laten maken. De visie van regisseur Bernard MacMahon liet de rocksterren uiteindelijk wel overstag gaan.

"Met Becoming Led Zeppelin was mijn doel om een ​​documentaire te maken die eruitziet en aanvoelt als een musical", aldus regisseur Bernard MacMahon. Ik wilde de vier verschillende verhalen van de bandleden met elkaar verweven voor en nadat ze de groep vormden."

Deel deze pagina:
Bekijk ook
Spotlight
The Silverchair Collection

PRE-ORDER NOW: https://sound-factory.nl/collections/silverchair?

Australisch rocktrio terug op vinyl  

Silverchair geldt nog altijd als een van de grootste succesverhalen die de Australische rockwereld ooit voortbracht. In de periode dat het trio actief is, verkoopt het ruim 10 miljoen albums. Het hele oeuvre van de band, zowel de albums als de EP’s, wordt als The Silverchair Collection in delen (opnieuw) op vinyl uitgebracht. Het debuut Frogstomp uit 1995 komt op 17 juni uit. Op 12 augustus volgen de vier gerelateerde EP’s Tomorrow, Pure Massacre, Israel’s Son en Shade.

Spotlight
De Ennio Morricone Themes collection

Shop now: http://www.musiconvinyl.com/shop?legacyofmorricone

For over 70 years, the Italian composer Ennio Morricone has shaped the movie industry with his defining soundtracks. With more than 400 scores for cinema and television, he is widely considered one of the most prolific and greatest film composers of all time. In honor of this music icon and father of melodies, Music On Vinyl presents The Ennio Morricone Themes collection, a unique collection of the greatest music ´The Maestro´ has composed for movies, divided into 5 central themes; Giallo, Lounge, Passion, Psycho and Western.