Spotlight
Trailer van documentaire Led Zeppelin

De eerste trailer voor de aankomende documentaire ‘Becoming Led Zeppelin’ is online te zien. Becoming Led Zeppelin is de allereerste documentaire die door de band is geautoriseerd en afgelopen zaterdag (4 september) op het filmfestival van Venetië in première ging.

Jimmy Page woonde een persconferentie bij op het Filmfestival van Venetië samen met regisseur Bernard MacMahon en producer en scenarioschrijver Allison McGourty. 

Daar bekende gitarist Jimmy Page dat de band meerdere malen geweigerd heeft een documentaire te laten maken. De visie van regisseur Bernard MacMahon liet de rocksterren uiteindelijk wel overstag gaan.

"Met Becoming Led Zeppelin was mijn doel om een ​​documentaire te maken die eruitziet en aanvoelt als een musical", aldus regisseur Bernard MacMahon. Ik wilde de vier verschillende verhalen van de bandleden met elkaar verweven voor en nadat ze de groep vormden."

Deel deze pagina:
Bekijk ook