Spotlight
Janet Jackson deelt eerste trailer over aankomende documentaire

Fans moeten er nog even op wachten, maar in januari 2022 verschijnt de documentaire JANET. Hiermee viert Janet Jackson het 40-jarig jubileum van haar debuutalbum dat haar naam droeg. In de docu, waaraan 5 jaar gewerkt is, vertelt de Jackson telg haar levensverhaal. "Dit is zoals ik het heb beleefd en niemand anders. Love it or hate it, this is me."

Naast de 55-jarige Jackson komt ook een aantal andere vrouwelijke artiesten aan het woord. "Zo ziet een superster eruit," zegt Missy Elliott. Mariah Carey noemt haar 'een begaafde vrouw', waar Paula Abdul Jackson omschrijft 'als iemand om rekening mee te houden'.

Janet is de jongste uit het gezin Jackson, dat 10 kinderen telde. Met name met haar broer Michael had ze een innige band, al zijn haar broers en zussen dol op hun 'baby sister'. "Ze blijft toch de kleinste hè," aldus broer Tito in de trailer.

De documentaire werd in maart aangekondigd en werd gefilmd in de periode rondom het overlijden van vader Joe Jackson in juni 2018. De dood van broer Michael, het befaamde Super Bowl optreden met Justin Timberlake en het moederschap op latere leeftijd komen allemaal aan bod.

Deel deze pagina:
Bekijk ook
Spotlight
The Silverchair Collection

PRE-ORDER NOW: https://sound-factory.nl/collections/silverchair?

Australisch rocktrio terug op vinyl  

Silverchair geldt nog altijd als een van de grootste succesverhalen die de Australische rockwereld ooit voortbracht. In de periode dat het trio actief is, verkoopt het ruim 10 miljoen albums. Het hele oeuvre van de band, zowel de albums als de EP’s, wordt als The Silverchair Collection in delen (opnieuw) op vinyl uitgebracht. Het debuut Frogstomp uit 1995 komt op 17 juni uit. Op 12 augustus volgen de vier gerelateerde EP’s Tomorrow, Pure Massacre, Israel’s Son en Shade.

Spotlight
De Ennio Morricone Themes collection

Shop now: http://www.musiconvinyl.com/shop?legacyofmorricone

For over 70 years, the Italian composer Ennio Morricone has shaped the movie industry with his defining soundtracks. With more than 400 scores for cinema and television, he is widely considered one of the most prolific and greatest film composers of all time. In honor of this music icon and father of melodies, Music On Vinyl presents The Ennio Morricone Themes collection, a unique collection of the greatest music ´The Maestro´ has composed for movies, divided into 5 central themes; Giallo, Lounge, Passion, Psycho and Western.