Spotlight
Exclusieve versie van het nieuwe John Mayer album Sob Rock voor Legacy volgers

Op 16 juli brengt John Mayer zijn achtste studioalbum uit, getiteld Sob Rock. Het is Mayer's eerste album sinds zijn laatst uitgebrachte plaat in 2017, The Search For Everything. Inmiddels is de eerste single van Sob Rock: Last Train Home hard op weg een hit te worden. 

 

 

Speciaal voor onze Legacy volgers wisten we de hand te leggen op exclusieve gekleurde vinyl versies. Deze is slechts beperkt te krijgen en alleen via Legacy. Deze is nu te bestellen via: https://legacyofmusic.shop/collections/john-mayer 

Het 80’s soft-rockalbum Sob Rock is bedoeld als troost, vertelt John. “I asked myself, ‘What music makes me feel like everything’s going to be OK?’ And it’s the music I listened to growing up in the ’80s. There’s a security-blanket aspect about that sound that reminds me of a safer time.”

Fans zijn razend enthousiast over zijn aankondiging."Yessss, dit is waar we jarenlang op gewacht hebben. Daar ben je dan eindelijk weer, John. Blaas ons maar weer omver met al je creatieve en muzikale hoogstandjes," schrijft een fan. Een ander zegt: "John Mayer is essentieel voor de hedendaagse muziek. Die man is zo goed en zo uniek, dat we hem moeten koesteren. Het heeft even geduurd voordat we weer iets van hem hoorden, maar het is het wachten dubbel en dwars waard geweest."

Hoewel de zanger geen nieuw album heeft uitgebracht, lanceerde hij wel een aantal nummers, zoals New Light in 2018 en I Guess I Just Feel Like en Carry Me Away in 2019.

Deel deze pagina:
Bekijk ook