Spotlight
De podcast Popspraak

Sinds kort presenteren Ella Leyers en Willie Wartaal elke werkdag de podcast Popspraak, waarin zij aan de hand van de kalender de geschiedenis van de popmuziek bespreken. 
 

In Popspraak duiken Ella en Willie in het rijke verleden van de popmuziek en nemen de luisteraar mee langs historische muzikale trivia. De datum is leidend in hun gesprek: welke artiest was jarig op 29 februari, welk nummer stond op nummer één toen de Tamagotchi uitkwam en welke artiest heeft de meeste gitaarsolo’s onderbroken tijdens de zomer van 2018? Ella en Willie zoeken het uit. Elke werkdag om 6 uur in de ochtend, verschijnt een nieuwe aflevering van Popspraak. 

Een Belgische en een Nederlander samen in één podcast: dat werd tijd! We spreken allemaal dezelfde taal en luisteren zo goed als allemaal naar dezelfde artiesten… of dat denken we toch? Met de nodige dosis humor en zelfspot gooien Ella en Willie zich in de wondere wereld van de popmuziek uit België, Nederland en alles daarbuiten.

De Belgische actrice Ella Leyers was vorig jaar maar liefst 18 keer achter elkaar te zien in het tv-programma De Slimste Mens Ter Wereld, wat haar de titel van recordhouder opleverde. Daarnaast is Ella Leyers o.a. bekend van haar rollen in de reeksen Professor T., 13 Geboden en de film All of us. Ze is sidekick van Jan Jaap van der Wal in De ideale wereld en zal in juli te zien zijn in de Streamz - original Storm Lara, waar ze de hoofdrol in vertolkt. 

Willie Wartaal is een Nederlandse rapper en presentator. Sinds 2005 maakt hij deel uit van De Jeugd van Tegenwoordig. Afgelopen februari bracht Willie zijn tweede solo-album Nieuwe Kunst uit, in samenwerking met Museum Voorlinden. 

Deel deze pagina:
Bekijk ook