Spotlight
AC/DC terug met lang verwacht nieuw album

Op vrijdag 13 november brengt AC/DC zijn nieuwe (17e) album ‘POWER UP’ uit. Dit is de eerste nieuwe muziek van de legendarische band sinds 2014. Met de nieuwe single ‘Shot In The Dark’ (scroll naar beneden) zet de legendarische Australische band, die in absolute topconditie verkeert, direct de toon.

 

 

 

Nieuwe single

Voor het album werkte de band opnieuw met producer Brendan O'Brien, waarmee ook ‘Black Ice’ (uit 2008) en ‘Rock Or Bust’ (2014) werden gemaakt. Volledig opgeladen voor het volgende decennium biedt AC/DC op het nieuwe album twaalf ijzersterke nummers, waarop met trots de eigen, zo herkenbare sound en kenmerkende power opnieuw worden geëtaleerd.

Band

De bandbezetting is als volgt: Brian Johnson: zang Angus Young: lead gitaar Stevie Young: slag gitaar Cliff Williams: bas Phil Rudd: drums  

Deel deze pagina:
Bekijk ook