Spotlight
Nieuwe film over Jimi Hendrix' legendarische optredens in Maui, Hawai uit 1970

Op 20 november zal de gloednieuwe Jimi Hendrix documentaire: “Music, Money, Madness. . . Jimi Hendrix In Maui” en het bijbehorende album Live In Maui verschijnen. 

 

 

De film

De film laat het legendarische bezoek van de Jimi Hendrix Experience aan Maui en hoe Jimi verstrikt raakte in de noodlottige Rainbow Bridge-film geproduceerd door zijn controversiële manager Michael Jeffery. De Blu-ray zal de volledige documentaire en bonusbeeld bevatten met alle bestaande 16 mm kleurenfilmopnames van de twee optredens die die middag werden gedaan, gemixt in zowel stereo als 5.1 surround sound. Inbegrepen in het pakket is Live In Maui - beide bovengenoemde sets zijn verspreid over 2 cd's of 3 vinyl lp's, onlangs gerestaureerd en gemixt door Jimi Hendrix-studio producer Eddie Kramer.

Hendrix.com

In de Authentic Hendrix-winkel zullen verschillende Maui-merchandise-ontwerpen en muziekbundels exclusief verkrijgbaar zijn. (https://www.jimihendrix.com/)

Deel deze pagina:
Bekijk ook